PIURA   BIO - PEELING 

De professionele dieptereiniging van de huid. Het natuurlijke en manuele alternatief voor microdermabrasie. Een zeer intensieve behandeling, maar met respect voor de huid. Voor alle huidtypen, voor mannen en vrouwen, voor de blanke, getinte en donkere huid.

 

Piura BIO-Peeling is 100% natuurlijk en bevat biologische ingrediënten en BioScrubs met Ecocert label, afkomstig uit de Amazone van Zuid-Amerika.

 

De Piura BIO-Peeling bevat zuivere en zeer prestatie-gerichte ingrediënten die de huid aanzetten tot herstel en verbetering. En geeft je huid een jeugdige uitstraling met duidelijke voordelen tegen veroudering. Jarenlang onderzoek heeft geresulteerd in deze unieke kruidenpeeling. Alternatief en gezond, doch effectief. De Piura Bio Peeling is gebaseerd op de werking van verschillende kruiden, zuren, extracten en plant-oliën. Geen waterstofperoxiden of andere irriterende agressieve werkstoffen! De behandeling doet geen pijn, de huid wordt niet overmatig rood en gaat niet vervellen. Wel voel je dat de peeling werkt.                    

 

Voor de behandeling van:
- oudere huid (anti-aging)

- fijne lijntjes & rimpels
- vale, grauwe huid (rokers huid)
- onzuiverheden (acne)
- onzuivere huid (verstopte poriën)
- grove poriën 
- vette, gecombineerde huid
- pigmentatie problemen
- littekens

 

 

 

 

Ga jij voor resultaat ?  Dan ga je voor de Piura BIO-Peeling !

 

 

 

 

Peeling: oftewel exfoliatie, dat wil zeggen, het verwijderen van dode huidcellen van de huidoppervlakte. Waar veel peelings alleen aan de oppervlakte werken, activeert de Piura BIO-Peeling de huid. Het verwijderen van de dode huidcellen van buitenaf én het stimuleren van het huidvernieuwingsproces van binnenuit.

BioScrubs: natuurlijke deeltjes in specifieke cosmetische producten, ontwikkeld om het exfoliatieproces te stimuleren.

PRIJS

per behandeling € 52
kuurverband 3 behandelingen € 147
kuurvervand 4 behandelingen € 192
kuurverband 5 behandelingen € 235

PAKKETDEAL

(incl. producten voor thuis t.w.v. € 70,45)

bij 1 behandeling** € 115
kuurverband 3 behandelingen € 196
kuurverband 4 behandelingen € 236
kuurverband 5 behandelingen € 275

**de behandeling wordt alleen gedaan, als de benodigde producten voor huidherstel & bescherming, ook thuis worden gebruikt. Heb je eenmaal de producten, dan gelden de prijzen zoals bovenaan deze pagina vermeldt. (onder kopje PRIJS)

 

PRODUCTEN

Producten voor thuis (incl. bij pakketdeal)

Herbal Skin Recovery 30ml € 43,50
Cream Like a Shade 50ml € 26,95

Herbal Skin Recovery, heerlijk romig serum voor  dagelijks gebruik om de huid te herstellen na de BIO-Peeling. Verder is dit serum geschikt voor  iedere huid die extra voeding en comfort kan  gebruiken.  Het serum bevat een unieke formule om de  huidbarrière te versterken en de zuurstofcirculatie in de huid te verbeteren. Tevens zorgt het voor een optimale hydratatie, voeding en comfort. Het bevat hoog geconcentreerde Aloë Vera, Aqua Cacteen, Abrikozenzaad-olie, Bosbeszaad-olie, Buddleja en hoogwaardig (High Activ) Hyaluronzuur.

Cream Like a Shade, met SPF50 om de huid na de peeling te beschermen tegen UV-straling.


PUUR & ZO skincare & lifestyle | KvK 71345175 | Braamstraat 14  5455 RV Wilbertoord | 06-11806844 | welkom@puur-zo.nl


 - Uiteraard gaat PUUR & ZO uiterst zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. zie hier onze privacyverklaring -