NATURAL FACE LIFTING

Natural Face Lifting is een manuele techniek ter verjonging van het gelaat, de hals en het decolleté. Er wordt gewerkt op het bind-, spier- en botweefsel. De huid wordt in al haar lagen geprikkeld, waardoor ze er al na 1 behandeling beter uitziet. 

 

BINDWEEFSELMASSAGE

Misschien heb je wel eens gehoord van bindweefselmassage, maar wat is het nou precies en waarom is dit zo populair? Bindweefsel bestaat in principe uit kracht-opvangende vezels. Het kan zich aanpassen aan de eisen die we eraan stellen. Bij intensieve belasting wordt het door aanmaak van extra materiaal sterker. Vergelijk dit met je spieren. Bij krachttraining, belast je de spier die daardoor zal verstevigen (bij intensieve krachttraining). Ook bindweefsel gehoorzaamt aan deze biologische regel.

 

Natural Face Lifting gaat zelfs een stapje verder. Er wordt niet alleen gewerkt op het bindweefsel, maar ook op het spier- en botweefsel.  

 

resultaten van de kuurbehandeling:

 • oogcontouren worden gladder
 • de huid oogt strakker en elastischer
 • verzakkingen worden gelift
 • betere doorbloeding van de huid en gelaatspieren
 • hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
 • gelaatscontouren verstrakken

 

SCULPTING

Sculpting is een (bij de Natural Face Lifting behorende) thuisbehandeling. Om het resultaat van je behandeling in de salon te onderhouden/voort te zetten, is het belangrijk om ook thuis aan de slag te gaan met deze Face-fitness-oefeningen. Sporten moet je onderhouden, dus ook de fitness voor je gelaat. Sculpting bestaat uit een heleboel technieken die je kunt leren door het volgen van een workshop Sculpting.

 

WORKSHOP SCULPTING

Een ontzettend gezellige en leerzame workshop waar je de kneepjes leert om je gelaat in een goede conditie te houden en/of te brengen. Voor meer info klik hier

  PRIJS

  enkele behandeling € 52
  5 behandelingen € 240
  7 behandelingen € 336
  10 behandelingen € 480

  PAKKETDEAL

  incl. producten voor thuisgebruik/supplementen t.w.v.  

  enkele behandeling
  5 behandelingen
  7 behandelingen
  10 behandelingen

  WORKSHOP SCULPTING

  per workshop € 49,-
  alle 3 de workshops € 135,-

   

  NFL

  'the simple truth

  about skincare'

   

   

   

   

  BELANGRIJK

  Om te zorgen dat je huid zo optimaal mogelijk kan reageren op deze behandeling, is het aan te bevelen te zorgen voor extra voeding in de vorm van supplementen, die in het bijzonder een bijdrage leveren aan de opbouw van  de collageen- en elastine vezels van de huid.

   


  PUUR & ZO skincare & lifestyle | KvK 71345175 | Braamstraat 14  5455 RV Wilbertoord | 06-11806844 | welkom@puur-zo.nl


  ** Uiteraard gaat PUUR & ZO uiterst zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. zie hier onze privacyverklaring